Добавянето на обява се извършва основно в 2 стъпки. Първо се въвеждат всички данни за обекта в съответните полета, като някои полета са задължителни и са отбелязани с червена звездичка. Заедно с тях се въвежда и една единствена снимка (при обяви за продажба или отдаване под наем), която се използва за водеща снимка на обявата. Тази снимка ще представя обявата както в списъците на обявите, така и евентуално в слайдера на началната страница, ако новината ви попадне там. За да може да попадне в слайдера към нея има допълнителни изисквания за размерност и пропорционалност (съотношение дължина към височина), описани под полето за въвеждане. Ако не можете да предложите подходяща снимка, може да сложите каквато и да е или да не въвеждате такава. Не се притеснявайте, ние ще се погрижем и ще я попълним с някоя от допълнителните снимки, които сте качили към обявата.

След успешното изпълнение на първата стъпка, ще бъдете пренасочени за втората стъпка, за добавяне на още до 8 броя снимки, като едновременно с това Вие ще получите имейл за потвърждение, като и съобщение на страницата. И двете съобщения ще съдържат уникален код за достъп до обявата.

СЪХРАНЕТЕ ГО НА СИГУРНО МЯСТО!

С въвеждането на този код в полето в долната част на тази страница, Вие ще можете да извършите преглед на обявата, както и по всяко време да я редактирате, да добавяте или подменяте снимковия материал, както и да я изтриете (избирате "Корекция на обява" и след това "Изтриване на обявата"), когато вече не Ви е нужна.

Ще отбележем само, че и след успешното изпълнение и на втората стъпка, ще получите подобни две съобщения за потвърждение.

ВАЖНО: въпреки че с получения код за достъп Ви ще можете да видите как ще изглежда Вашата обява, тя няма да се появи на сайта, докато не бъде прегледана и одобрена от администратора на сайта по разбираеми причини. Освн това, след всяка Ваша корекция на обявата или снимковия материал, тя автоматично ще се деактивира и ще чака ново одобрение от страна на администратора.

И на края само да споменем, че корекциите на обява или снимки, не подменят датата на публикуването й, и няма да я придвижат по-напред в списъка по дати. За това не правете безсмислени корекции - това няма да помогне, а напротив - само ще скрива обявата до следващото й одобрение.

Добавяне обява за продажба
Размаркирай "Вид строителство"

4 цифри
Особености:
Данни за обратна връзка:
Минимум 800х500px и приблизително в това съотношение
Ако вече сте добавили обява и сте получили код за корекции, може да въведете получения код за да коригирате обявата или да добавите или подмените снимковия материал.